Nieuws Archief
-
22 juni 2023 [#] Foodvalley NL and Regio Deal Foodvalley proudly launch the SME Innovation Voucher, a voucher scheme developed to... > Lees meer
-
21 juni 2023 [#] Team Afterlife heeft de eerste prijs gewonnen met hun idee om voedselafval uit de landbouw met behulp van schimmels... > Lees meer
-
2 mei 2023 [#] Al twee jaar wordt op de Wageningen Campus een Biodiversity Challenge georganiseerd. Tijdens de Challenge kan... > Lees meer
-
19 april 2023 [#] Bij de ontwikkeling van gebouwen en infrastructuur op Wageningen Campus wordt ook nagedacht over de groene... > Lees meer
-
21 maart 2023 [#] Aardappelschillen, suikerbietenafval, bierborstel, afgekeurde groenten. Voor het ene bedrijf is het afval, voor het... > Lees meer
-
2 februari 2023 [#] De Feike Sijbesma Sustainable Innovation Award is een stimuleringsprijs voor innovatieve ondernemers (<7 jaar)... > Lees meer
-
18 januari 2023 [#] Op 18 januari starten studenten met de ReThink Waste Challenge, een internationale studentenwedstrijd waarmee een... > Lees meer
-
13 december 2022 [#] Volgens de 2022 GreenMetric ranking van Universitas Indonesia (UI) is Wageningen University & Research (WUR)... > Lees meer
-
25 november 2022 [#] Als kweekvlees mogelijk is dan is gecultiveerde vis dat ook. Dat was het idee achter de oprichting van de startup... > Lees meer
-
25 november 2022 [#] Eelerwoude heeft sinds maart dit jaar zijn intrek genomen in PlusUltra II en is daarmee ook een nieuwe bewoner op... > Lees meer
-
22 november 2022 [#] Bij de ontwikkeling van gebouwen en infrastructuur op Wageningen Campus wordt ook nagedacht over de groene... > Lees meer
-
15 november 2022 [#] Om de publieke sector te helpen bij het oplossen van barrières in de eiwittransitie lanceert Wageningen... > Lees meer